Ți s-a întâmplat vreodată să dai radioul la maxim când în boxe răsună melodia ta preferată, iar apoi să vrei să o asculți săptămâni întregi? Atunci cu siguranță știi ce înseamnă să te îndrăgostești atât de tare de un preparat, încât să vrei să îl comanzi indiferent de oră sau de zi.

Pe această idee, o clientă Ricci ne-a împărtășit zilele trecute că avem cea mai bună salată grecească din oraș. Și că îi place atât de mult, că o comandă de 2-3 ori pe săptămână. Nu putem să ne exprimăm în cuvinte cât de tare ne-am bucurat la primirea acestei recenzii.

Mai mult, nu putem să o contrazicem pentru că și nouă ne place tare mult salata grecească. E acel gen de salată pe care o poți comanda cu siguranță oriunde și oricând: fie la servici, ca fel principal sau ca garnitură alături de un grătar, fie acasă, ca o gustare ușoară de seară sau pentru acele momente când vrei să mănânci ceva light.

Preparată din legume proaspete precum roșii, castraveți, salata iceberg, măsline, ceapă și brânză feta – salata grecească ne promite pe lângă simfonia culorilor și a gustului – o alimentație bogată și echilibrată. Sățioasă. gustoasă și delicioasă – salata grecească de la Ricci este un deliciu culinar de fiecare dată.

O poți comanda de AICI. :)