Produse de postPostul Paștelui este aceea perioadă de care ar trebui să profitați din plin pentru că poate să aducă o adevărată cură de detoxifiere. Oamenii postesc din motive spirituale, dar și pentru efectele de detoxifiere a organismului.

În timpul postului, auzim deseori multă lume plângându-se că „nu prea ai ce să mănânci”, „nimic nu e sățios” sau  că „ în post mâncarea este mai proastă”. Nu putem fi de acord cu niciuna dintre aceste afirmații. De ce nu am avea ce mânca dacă eliminăm carnea, brânza și ouale? Rămân legumele, iar în postul Paștelui se mănâncă mult pește.

Și fructele de mare pot fi o opțiune. Și putem spune că nu este sățioasă o porție de salată cu legume proaspete (fără carne, bineințeles) sau o supă cremă dreasă cu smântână vegetală? 

Noi credem că mâncarea de post poate fi și variată și foarte gustoasă. Ce e mai dificil este să ne ieșim din obișnuințele de zi cu zi, inclusiv cele culinare. Să mâncăm nu numai ce ne place, ci și ceea ce face bine – trupului și sufletului. Dar cu ocazia aceasta corpul se mai curață de toxine, iar nivelul de vitalitate va fi mai ridicat.

Aşadar, dacă obişnuieşti să ţii post sau ţi-ai propus să încerci acum, ne-am gândit că v-ar prinde bine câteva idei de preparate pe care puteți comanda de la noi:

  • Supe crème și ciorbe – de orice fel, opțional cu smantână vegetală
  • Salate, de care aveți poftă
  • Pizza vegetariană sau vegană
  • Garnituri – de care poftiți
  • Preparate din pește – yummi

Vă mai spunem ultima noutate de la Ricci?

Acum livrăm fără comandă minimă obligatorie oriunde în Timișoara!